maandag, 30 november 2020

Algemeen nieuws

Nieuwe leiding voor meisjes recreanten

Beste leden en ouders van leden turnen recreanten,

We hebben de afgelopen weken hard gewerkt om een nieuwe leiding te vinden voor de recreanten turngroepen en we hebben goed nieuws! Het is ons gelukt om deze te vinden!

Thomas ten Lohuis (23 jaar) gaat vanaf woensdag 18 november 2020 de lessen van Alet overnemen. Hij heeft al jarenlange ervaring in het lesgeven bij gymvereniging GAREO in Rekken.

Wat betekent dit voor de leden?

Met een leidingwissel zijn we soms genoodzaakt met de lessen te schuiven.
Met een kleine aanpassing hebben we het rooster grotendeels in takt weten te houden. Hieronder het nieuwe rooster:

De groep turnen groep 3 meisjes wordt met ingang van 19 november 2020 verplaatst naar de woensdagmiddag van 16.15 - 17.15 uur omdat  Thomas  op woensdag en donderdag niet eerder kan starten dan 16.15 uur vanwege school/stage.

We wensen Thomas veel plezier en gaan er vanuit dat je als turnrecreant de lessen met plezier op dit (gewijzigd) tijdstip kan blijven volgen.

De lesdagen / tijden zijn v.a. woensdag18 november:

Dag Tijd Lessoort Accommodatie Wie
Woensdag 16.15 - 17.15 Turnen groep 3 meisjes Curieplein Thomas

Donderdag 16.15 – 17.15 Turnen groep 4 meisjes Curieplein Thomas
  17.15 – 18.15 Turnen groep 5 meisjes Curieplein Thomas
  18.15 – 19.15 Turnen groep 6 meisjes Curieplein Thomas
  19.15 - 20.15 Turnen groep 7/8 en VO  Curieplein Thomas

Mocht uw kind op het gewijzigde tijdstip niet kunnen? Wilt u dat dan aan de ledenadministratie via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. doorgeven? Dan zorgen we dat de contributie deels wordt teruggestort.

Bij vragen, neem dan contact op met voorzitter René Trekop Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Hij is het aanspreekpunt voor de leiding en ouders van de turngroepen.

Bestuur Brinio

Opbrengst RABO Clubsupport

RABO cheque 2020Op 6 november was de uitreiking van de cheque Rabo clubsupport.

Wauw! Door al jullie stemmen hebben we maar liefst € 445,33 opgehaald! Echt geweldig 🤩!!

Bedankt voor jullie support en we gaan er wat leuks van doen zodra de maatregelen dit toelaten!

Stay safe! 💪👋

Chantal Nijman, secretaresse Brinio

Alet van der Wal stopt.

Beste leden en ouders van leden turnen recreanten,

Afgelopen week heeft Alet van der Wal besloten om te stoppen met lesgeven bij Brinio.

We vinden het jammer dat ze dit besluit heeft genomen.

Na overleg met haar zal donderdag 12 november 2020 de laatste les zijn die zij geeft.

Uiteraard er van uitgaande dat de lessen vanwege Covid-19 door kunnen gaan.

We hebben direct een vacature gesteld en zullen de komende week al een mogelijke vervanger spreken. Uiteraard zullen wij jullie op de hoogte houden van de invulling van de vacature.

Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact op met mij via onderstaande contactgegevens of met één van de andere bestuursleden.

René Trekop
Voorzitter Brinio

Grote Clubactie

Grote clubactie 2017In de week na de herfstvakantie (26 t/m 30 oktober) ontvangt de leiding graag jullie ingevulde boekjes van de Grote clubactie retour.

Ben je dit vergeten? Dan kan je het boekje ook inleveren bij Judith Lans of René Trekop.

Adressen:

Judith                   Hammarskjoldweg 10 te Lochem

René                    Torenmolenlaan 65 te Lochem

Allemaal heel erg bedankt voor jullie inzet!

Deelname aan wedstrijden/optredens seizoen 2020/2021

Voor de turnwedstrijden van dit seizoen moet iedere vereniging zich inschrijven voor eind oktober. Doordat de overheid heeft besloten de komende periode geen wedstrijden meer te mogen organiseren en verschillende organisaties onduidelijk zijn over de wedstrijden, hebben we besloten om tot nu toe geen inschrijvingen te doen.

Dit heeft onder andere te maken met het feit, als een vereniging zich wel inschrijft en de wedstrijden gaan door, maar door omstandigheden niet mee kan doen, krijgen wij als vereniging een boete.

Als er voor de wedstrijden dit seizoen nog een andere opzet of iets dergelijks mogelijk is, dan zullen we jullie hierover informeren.

Ook voor de jazz optredens en wedstrijden geldt dat we in afwachting zijn van de organisaties of het door kan gaan. De leiding zal jullie hierover informeren.

Bestuur Brinio Lochem