dinsdag, 22 september 2020

Algemeen nieuws

Lessen weer gestart

Beste leden of ouders/verzorgers,

Vanaf maandag  31 augustus  zijn de scholen weer gestart en zo ook alle lessen bij Brinio!

De leiding heeft er in ieder geval weer ontzettend veel zin in om iedereen de leukste turnoefeningen, dansen, body workouts of volleyballessen te geven!

Hier treffen jullie het meest actuele rooster aan.

We zijn erg blij dat we ook na de zomervakantie binnen mogen sporten. De regels die voor de vakantie zijn medegedeeld zijn nog steeds van kracht.

Graag willen wij jullie nogmaals herinneren aan de Corona regels.

• Ouders zijn niet toegestaan in de accommodatie. Dringend, doch vriendelijk, verzoek om uw kind weg te brengen tot aan de deur en ook daar ophalen. Heeft uw kind toch hulp nodig met aan -of uitkleden, geef dit dan van te voren aan bij de leiding. Houdt ook buiten 1,5 meter afstand van elkaar;
  • Handen graag van te voren ontsmetten. Indien noodzakelijk kan dit ook in de accommodatie.
  • Er mag gebruik worden gemaakt van de wc’s, niet van de douches;
  • Eigen bidon of drinkbeker meenemen;
  • 1,5 meter afstand houden van de leiding die 18 jaar of ouder is;
  • Kom je terug uit een gebied waar code ‘’oranje’’ of ‘’rood’’ geldt? Dan volgen we de richtlijnen van de Nederlandse overheid en vragen we hiervoor je eigen verantwoordelijkheid te nemen;
  • Verdenking van Coronabesmetting of positieve Coronatest in jouw omgeving? Laat je testen en volg de instructie van de GGD.

Als we ons allen aan de regels houden, dan kan iedereen weer met veel plezier sporten.

Heel veel plezier en succes gewenst dit seizoen!

Namens het volledige bestuur,

Chantal Nijman

Secretaris Brinio Lochem

Afscheid penningmeester en Algemeen bestuurslid

Afscheid Ellen en Anja

Op maandagavond 6 juli j.l. tijdens de algemene ledenvergadering hebben wij afscheid genomen van Ellen en Anja.
Ellen en Anja hebben meerdere jaren veel voor de vereniging betekend in verschillende functies.
Nogmaals hartelijk dank voor jullie tomeloze inzet!

Felicitaties en afscheid voor Nienke en Erwin

Afscheid Nienke en Erwin
Op donderdag 9 juli jl. zijn Nienke en Erwin in het zonnetje gezet. Ze werden bedankt en gefeliciteerd voor de stageperiode die ze hebben gelopen bij turn- en jazzvereniging Brinio Lochem. Nienke vanuit de opleiding Sport en Bewegen van het ROC van Twente en Erwin vanuit het CIOS in Arnhem. Ze hebben zowel bij de recreanten en selectiemeisjes stage gelopen. De meisjes vonden het heel leuk dat ze les kregen van Erwin en Nienke. Ze zullen de stagiaires erg missen.

Lessen v.a. 1 juli 2020

Yes, we mogen weer naar binnen! De afgelopen weken hebben de leden buiten gesport, een aanpassing voor iedereen maar zeker ook leerzaam en best leuk om op een andere manier les te krijgen.

Vanaf woensdag 1 juli starten de lessen weer volgens het normale rooster en zoveel als mogelijk in de zaal.

Hieronder het lesrooster.

Lesrooster v.a. 1 juli 2020

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering plaatje 3Op maandag 6 juli wordt de jaarlijkse algemene ledenvergadering gehouden.
Alle leden of hun wettelijke vertegenwoordiger(s) worden hierbij voor deze vergadering uitgenodigd.
Deze vergadering is hét moment dat je als lid of ouder/verzorger van uw kind, uw stem of mening kunt laten horen.

Plaats : Bousema, Zutphenseweg 35 te Lochem
Aanvang : 20.00 uur

Via onderstaande link kun je de Agenda, Notulen, Jaarverslag 2019 en verslag extra ledenvergadering van 28 januari 2020 downloaden.

We houden vanzelfsprekend rekening met de 1,5 meter.

We zien u graag op maandag 6 juli.
Tot dan!

namens het bestuur,