dinsdag, 14 juli 2020

Algemeen nieuws

Lessen v.a. 1 juli 2020

Yes, we mogen weer naar binnen! De afgelopen weken hebben de leden buiten gesport, een aanpassing voor iedereen maar zeker ook leerzaam en best leuk om op een andere manier les te krijgen.

Vanaf woensdag 1 juli starten de lessen weer volgens het normale rooster en zoveel als mogelijk in de zaal.

Hieronder het lesrooster.

Lesrooster v.a. 1 juli 2020

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering plaatje 3Op maandag 6 juli wordt de jaarlijkse algemene ledenvergadering gehouden.
Alle leden of hun wettelijke vertegenwoordiger(s) worden hierbij voor deze vergadering uitgenodigd.
Deze vergadering is hét moment dat je als lid of ouder/verzorger van uw kind, uw stem of mening kunt laten horen.

Plaats : Bousema, Zutphenseweg 35 te Lochem
Aanvang : 20.00 uur

Via onderstaande link kun je de Agenda, Notulen, Jaarverslag 2019 en verslag extra ledenvergadering van 28 januari 2020 downloaden.

We houden vanzelfsprekend rekening met de 1,5 meter.

We zien u graag op maandag 6 juli.
Tot dan!

namens het bestuur,

Chantal Nijman
Secretaris Brinio Lochem

Notulen ALV 1-4-2019
Jaarverslag 2019
Verslag extra ledenvergadering 28-01-2020

Nieuwsbrief juni / hervatting binnenlessen

nieuwsbrief logo jpg

Nieuwsbrief:
In de bijlage treffen jullie de nieuwsbrief van juni aan. Via de link onderaan dit artikel kun je hem openen.

Hervatting binnenlessen:
Afgelopen woensdag is bekent geworden dat we weer de gymzaal in mogen.
Op dit moment is het bestuur in contact met de Gemeente en contactpersonen van onze locaties om, volgens de richtlijnen van het RIVM, veilig binnen te kunnen sporten.

We houden jullie op de hoogte.
Veel lees plezier!

Chantal Nijman

Nieuwsbrief juni 2020

We zijn weer gestart met buitentrainingen

De afgelopen twee weken zijn de trainingen van onze vereniging weer gestart. Hiervoor waren al online trainingen door de trainers in elkaar gezet en met veel plezier gedaan door de turnsters en jazzmeiden. De turnsters trainen nu op het grasveld Onderlangs tegenover het Openluchttheater en de jazzmeiden trainen op het schoolplein bij de gymzaal op het Curieplein. De turnsters en de jazzmeiden zijn erg enthousiast over de training en vinden het fijn dat ze hun trainingsmaatjes weer zien. De komende weken zullen we nog op deze wijze lesgeven wat in deze zomerperiode zeker niet erg is.

Foto jazz op schoolplein

Jazzles op schoolplein

Foto turnen Openluchttheater

Turnen bij het Openluchttheater

Informatie lessen i.v.m. Corona

Beste leden of ouders/verzorgers,

Op dinsdag 21 april is bekend geworden dat het kabinet de jeugd meer vrijheid geeft om te sporten.

De afgelopen weken hebben het bestuur en de leiding regelmatig overleg gehad om alles goed voor te bereiden zodat de veiligheid gewaarborgd wordt.

We informeren jullie daar graag over!

Allereerst zijn we natuurlijk erg blij dat we de lessen weer kunnen hervatten.

De lessen voor de jazz zullen vanaf maandag 11 mei starten en de lessen voor het turnen vanaf maandag 18 mei.

Het FAQ, lesrooster en regels kunnen jullie hieronder terug vinden.

Ook zijn er twee instructiefilmpjes gemaakt, zie ook hieronder:

Instructiefilm turnen:
Instructiefilm Jazz: