woensdag, 08 april 2020

Algemeen nieuws

Geen lessen t/m 28 april

Onderstaand bericht hebben wij ontvangen van de KNGU:

Zoals we dinsdagavond 31 maart hebben gehoord, is besloten dat de huidige maatregelen worden verlengd tot en met 28 april. Dat betekent dat het sporten, trainen en opleiden door de clubs en de KNGU in ieder geval tot en met 28 april niet aan de orde is in het belang van de volksgezondheid.

Via onze Facebookpagina Brinio Lochem worden er dagelijks filmpjes geplaatst om de leden digitale oefenstof aan te bieden.

Uiteraard hopen wij jullie allemaal weer snel te zien in de gymzaal.

Chantal Nijman
Secretaris Gymnastiekvereniging

Rest van wedstrijdseizoen geannuleerd.

De KNGU vermeld het onderstaande als reden om de rest van het wedstrijdseizoen te annuleren:
Vanwege het coronavirus heeft de rijksoverheid, op advies van het RIVM, op 31 maart besloten dat er t/m 28 april geen georganiseerde sportactiviteiten kunnen plaatsvinden. Daarnaast is er op maandag 23 maart besloten dat er t/m 1 juni geen evenementen georganiseerd mogen worden. Deze maatregelen zorgen in onze tak van sport voor veel gemiste trainingstijd en het niet meer kunnen plannen van een volwaardig wedstrijdseizoen. Helaas zijn we daarom genoodzaakt de rest van het wedstrijdseizoen te annuleren.

Nieuwsbrief maart 2020

Via onderstaande link kun je de Brinio Nieuwsbrief maart 2020 openen.In deze Nieuwsbrief staan veel interessante wetenswaardigheden zoals:

• Geen lessen meer i.v.m. Corona
  • Leiding maakt digitale lessen om jullie toch fit te houden
  • Resultaten van de turnwedstrijden die voor 12 maart nog wel doorgegaan zijn
  • Ervaringen van onze jazzdanseressen
  • Bestuurszaken

Dus open snel de Nieuwsbrief maart 2020

Digitaal oefenmateriaal

Beste leden en ouders/verzorgers van leden,

Inmiddels zijn de richtlijnen m.b.t. het Coronavirus aangescherpt. Voor ons als vereniging betekent dit dat er geen les wordt gegeven t/m 6 april. In het bericht van vorige week stond t/m 31 maart, dit is dus aangepast naar 6 april.

Als vereniging zijnde betreuren wij dit maar hebben we alle begrip voor deze maatregelen, gezondheid staat voorop!

Met ons grote sporthart willen wij, i.c.m. de leiding, de leden digitaal oefenmateriaal of een leuke filmpjes aanbieden.

Er zal vanaf 17 maart iedere dinsdag t/m vrijdag tussen 12:00 en 13:00 uur een post worden geplaatst op onze Facebookpagina.
Voor voor de gym leden als ook voor de jazzdans leden is dit erg leuk om naar te kijken en mee te doen, zo leer je elkaar!

Dit is de link naar onze Facebookpagina:  https://www.facebook.com/gymnastiekvereniging.briniolochem/

Als u deze liked dan zijn de filmpjes te zien in de tijdlijn of u zoekt ze op, op onze pagina: Gymnastiekvereniging Brinio Lochem.

Hoe meer volgers hoe beter!

Wij hopen dat we hiermee de kinderen kunnen motiveren om in beweging te blijven, iedereen kan en mag mee doen!

.Wij zijn erg enthousiast, hopelijk de kinderen ook!

Veel succes met de oefeningen en tot gauw in de gymzaal.

Mede namens het bestuur en leiding,

Chantal Nijman

Secretaris Brinio Lochem